(Poistunut julkaisusta)

Yösiivoojia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Hei aamun torkku, yön virkku!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme energisiä YÖSIIVOOJIA vakituiseen työsuhteeseen tiimiimme Ouluun hotellikohteeseemme.


Tehtäviisi yösiivoojana kuuluu hotellin yleisten tilojen sekä toimistotilojen siivous kuten myös yövastaanotosta huolehtiminen. Työajat sijoittuvat klo 23-07 välille pääasiassa to-su välille kokoaikaisesti, mutta tarvittaessa työskentelet muinakin viikonpäivinä.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on etu mutta ei välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi.


ISS:llä saat mukavan   palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit   myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä   viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä   omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään   osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.7.2018. Lähetä hakemuksesi heti tänään - aloitamme haastattelut   jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -