(Poistunut julkaisusta)

Yösiivoojia myymäläkohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt kolmea oikealla työotteella ja reippaalla asenteella varustettua ILTA-/ YÖSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.

Siivoojan tehtävässä vastaat liha- ja kalatiskien siivouksesta kauppakohteissa arkisin ja viikonloppuisin. Työaika alkaa 19-21 välillä ja päättyy 00-03 välillä. Viikossa työtunteja kertyy 10-25 tuntia, mutta sinulla on mahdollisuus saada lisätunteja eri kohteista sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.

Huomioimme, jos sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivouksesta tai alan koulutus. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Olet positiivinen, oma-aloitteinen, hyvässä fyysisessä kunnossa ja tartut tarmokkaasti toimeen. Viihdyt tehtävässä, jos olet parhaimmillasi ilta-/yöaikaan!


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.12.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -