(Poistunut julkaisusta)

Yösiivooja tuotantolaitokseen Kallioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Aina illanvirkkuja sorsitaan - paitsi ei nyt: etsimme

 

YÖSIIVOOJAA TUOTANTOLAITOKSEEN 

 

Kallioon, Helsinkiin. Tehtäväsi on pitää asiakkaamme tuotantolaitoksen tilat putipuhtaana ja lattiat tahrattomina. Työajat sijoittuvat ma-pe välille 23.00 - 04.00. Jos onnistumme löytämään kaksi yöeläintä palkkalistojamme kaunistamaan, työt voidaan myös jakaa kahden henkilön kesken 2,5 h per hlö. Heinäkuussa on mahdollisuus työskennellä myös klo 17-22. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen, 11,20 €/h + ilta- ja yölisät.

 

Aiempi kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätöntä, mutta koska kyseessä ovat korkean hygieniatason tilat, tottunut ote mopin ja siivousliinan pyörittelyyn katsotaan ehdottomasti eduksesi. Ennen töiden aloittamista sinun on esitettävä salmonellatodistus. Muista ominaisuuksista arvostamme reippautta, tarkkuutta, aikaansaavuutta ja joustavuutta.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja pidetyn esimiehen lisäksi ison talon edut: mahdollisuuden koulutukseen ja oman urapolun luomiseen, sairauskassan jäsenyyden eli erittäin hyvän työterveyshuollon sekä henkilökuntakerhot leffalippuineen, kulttuuriseteleineen. Haluamme pitää huolta siitä, että voit hyvin sekä töissä että työajan ulkopuolella, minkä takia saat henkilökunta-alennuksia muun muassa kuntosalijäsenyyksistä. 

 

Onko tässä sinun tuleva työsi? Hae paikkaa heti, sopiva tyyppi pääsee aloittamaan vaikka huomenna!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.