(Poistunut julkaisusta)

Yösiivooja lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko lentoaseman kansainvälisestä tunnelmasta? 

Etsimme nyt yötyöhön kykenevää SIIVOOJAA Helsinki- Vantaan lentoasemalle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Työtehtävässä vastaat ravintolatilojen siivouksesta yöaikaan. Työaika sijoittuu yöaikaan klo 22-06. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta työkokemusta enemmän arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä ottaa vastuuta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä  suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -