(Poistunut julkaisusta)

Yörespaksi Leville!
Hullu Poro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Nyt on mahdollisuus muuttaa asumaan talvisesongiksi Suomen yhteen vetovoimaisimmista matkailukohteista Leville! Täällä voit yhdistää työn ja vapaa-ajan upeissa maisemissa ja saada repun täyteen uusia kokemuksia & elämyksiä tulevaisuutta varten!

Etsimme tulevaan talvisesonkiin Hotelli Hulluun Poron respaan VASTAANOTTOVIRKAILIJAA, jolla on jo kokemusta alalta. Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englanninkielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu ja muu kielitaito on pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Toivomme Sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan töistä
  • Hotellinx-hotellijärjestelmän tuntemusta
  • Anniskelupassia
  • Rakkautta asiakaspalvelutyöhön ja iloisuutta, joka näkyy
  • Joustavuutta, työkaveria ja työpistettä ei jätetä pulaan
  • Motivaatiota ja rohkeutta hurjaan kausityöhön

Työ on pääosin 3-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Haemme tekijöitä, joilla on mahdollisuus tehdä myös pelkkiä yövuoroja, joten laitathan hakemukseen tiedon, että haetko ensisijaisesti päivä- vai yötyötä vai sekä että.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Työt alkavat marraskuussa (21.11.) ja kestävät huhtikuun loppuun saakka.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra noin 250-300eur/kk) kävelymatkan päässä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi pikemmiten oheisen linkin kautta. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.