(Poistunut julkaisusta)

Yörespa Kaunispään huipulle
Arctic Star Hotel Saariselkä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Haemme asiakasyritykseemme matkailualan ammattilaisia töihin talven sesonkiin.

Arctic Star Hotel sijaitsee Saariselällä Kaunispään huipulla. Hotellissa on 30 maisemasviittiä, 2 saunallista maisemasviittiä sekä 8 lasikattohuonetta, joista jokaisesta on loistavat näköalat ympäri arktista maisemaa. Täydellinen kohde nähdä revontulet!

Vastaanottovirkailijana sinulla on jo kokemusta hotellityöskentelystä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka hallitsee monta erilaista tilannetta rauhallisella otteella. Työkielenä pääosin on kansainvälisistä asiakkaista johtuen englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Varausjärjestelmänä käytetään Opera Cloud''''''''''''''''ia.

Tarjoamme upeat puitteet työskentelyyn talvisesongin ajan yhdessä huipputiimin kanssa. Sinun on mahdollista majoittua yrityksen järjestämiin asuntoihin.

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Paikat täytetään sitä mukaan kuin sopivat ehdokkaat löytyvät.

Lisätietoja:

Hille Tams

+358 40 622 6915
hille.tams@go-on.fi
(ark. 8.00-16.00)

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).