(Poistunut julkaisusta)

Yöohjaaja Siikajärven ja Jänismetsän lastenkotiin, Go Strong Oy, Espoo
Go Strong Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Siikajärven ja Jänismetsän lastenkodit ovat tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle. Lastenkodeissamme eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit.

Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa lasten ja nuorten erilaisten tarpeiden tukemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitämme ja laajennamme tiimimme osaamista jatkuvasti.

Etsimme Siikajärvelle ja Jänismetsään Yöohjaajaa. Osastot ovat asiakasprofiililtaan erilaisia ja henkilöstöresurssi määräytyy sen mukaisesti. Kullakin osastolla on osastokohtainen yövalvonta.

Yötyötä tekevänä ohjaajana kasvatustyön lisäksi, keskeisimpiä tehtäviäsi ovat oman osaston lasten iltarutiinien, terveellisen unirytmin ja -rauhan ylläpito sekä kodinhoidolliset työt kuten esim. ruoan suunnittelu ja valmistus seuraavaa päivävuoroa varten sekä siisteyden ylläpito, kirjallinen dokumentointi sekä yhteydenpito lasten koteihin tarpeen mukaan. Yöohjaajan työtä tukevat psykologi, erityisopettaja ja muun työryhmä. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen.

Sinulla tulisi olla Lähihoitajan tutkinto suoritettuna. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G21 ja sopimustuntimäärä 116,15h/3vko.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaan lastenkotiin haet ensisijaisesti yöohjaajaksi. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.