(Poistunut julkaisusta)

Yökerhon Vuoropäällikkö, O'learys Sello, Espoo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
O’Learys Bar & Restaurant on kohtaamispaikka. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen: laadukasta ruokaa, juomaa, urheilua ja viihdettä.

Inspiraationa brändille toimii amerikkalainen sporttibaarien kuningaskaupunki Boston.

O’Learys on tunnettu hyvästä ruuasta ja palvelusta, aidon amerikkalaisesta sisustuksesta sekä tietysti poikkeuksellisen monista TV ruuduista.

Kansainvälisessä O’Learys -ketjussa on yli 100 ravintolaa Euroopassa ja Aasiassa.

Tunnistatko ravintolan asiakaspalvelun kriittiset pisteet? Onko hyvä palvelu sinulle kunnia-asia? Oletko ehdoton tiimipelaaja, jolla on vahva ravintolan salipuolen osaaminen? Oletko sporttinen yökyöpeli?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme

YÖKERHON VUOROPÄÄLLIKKÖ

Vastuualueesi

O`Learysin yökerhon vuoropäällikkönä päävastuualueenasi on vastata yökerhon toiminnasta, juomatuotteista sekä juomatuotteiden perehdyttämisestä henkilökunnalle ja siinä samalla toimia osana esimiestiimiä. Huolehdit yökerhon toiminnasta yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Toimit esimerkillisenä esimiehenä vuorossasi: Varmistat, että vuorossasi kaikki toimivat O`Learys -konseptin ja hengen mukaan sekä tarjoilevat kerta toisensa jälkeen asiakkaille erinomaisen, rennon ja mukavan ravintolaelämyksen. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kohtelemme asiakkaitamme kuin omia vieraitamme ja kunnioitamme työkavereitamme. Olemme ylpeitä työstämme - Asenne ratkaisee meillä!

Vuoropäällikkönä toimit monipuolisissa asiakaspalvelu- ja ravintolatoiminnan kehitys- ja vuoronjohtamistehtävissä O’Learysin urheilullisessa miljöössä. Salipuolen henkilöstö vastaa sekä baaripuolen että à la carte-annosten tarjoilusta. Vuoropäällikön tehtävät painottuvat ravintolan juomapuolelle. Palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti varmistaen heidän viihtyvyytensä koko ravintolavierailun ajan.

Menestyksen avaimet

Toivomme tehtävään valittavan henkilön olevan monipuolinen ravintola-alan osaaja, joka omalla iloisella ja rempseällä työotteella valaisee sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän. Olet määrätietoinen, esimerkillinen ja toiminut jo esimiestehtävissä. Asiakaspalvelu on sinulle kutsumus ja uskallat ottaa ohjat käsiisi: Olet oman vuorosi tiimin ykköshahmo, joka osaa ohjata ja tsempata tiimiäsi ja varmistaa baari- ja yökerhon kokonaisuuden toimimisen.

Joukkuepelaajana olet tottunut puhaltamaan yhteen hiileen, mutta kykenet tarvittaessa myös loistaviin yksilösuorituksiin. Sporttisuus on verissäsi, tilannetajusi kohdallaan!

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään tarjoilijan ammattitutkintoa, anniskelu- ja hygieniapassia ja 1-2 vuoden kokemusta baarityöskentelystä sekä esimiestyöstä. Baarimestarin erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mukavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työ painottuu ilta- ja yövuoroihin.


Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi, palkkatoiveen kera, viimeistään 27.5. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video CV:n! Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Susanna Leskinen, ma-pe klo 9-16, puhelinnumerosta 040 641 6550