(Poistunut julkaisusta)

Yöhyllyttäjiä Prisma Triplaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme syksyllä 2019 avattavaan Prisma Triplaan useita hyllyttäjiä.
Prisma Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa keskeisellä paikalla, julkisen liikenteen ja palvelujen sydämessä.

Etsimme ahkeria hyllyttäjiä lokakuussa avattavaan Kauppakeskus Triplan Prismaan. Hyllytystehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö mikäli olet ahkera ja oma-aloitteinen sekä sinulla halua työskennellä hyvää fyysistä kuntoa ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi tiimissä sekä omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Työ suoritetaan pääsääntöisesti yöaikaan (klo 22-06). Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan. Lisäksi tarvitset työssä suomen kielen taitoa ja tietysti myös rivakkaa työskentelyotetta.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö yövuoro työvuoroissa keskimäärin 22,5-37,5h/vko. Hyllytyksen lisäksi työtehtäviä voi olla myös muissa päivittäistavaratiimin tehtävissä. Työ alkaa viimeistään 15.10.2019.

Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Ansioihin voit vaikuttaa myös kannustinmallin kautta.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehohyllyttäjä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!