(Poistunut julkaisusta)

Yöhyllyttäjiä Alkoon
Alko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko fyysisessä työssä viihtyvä yökyöpeli? Haemme ehkä juuri sinua jouluiseen hyllytysprojektiin Alkolle!

Tarjoamme loppuvuoteesi mukavan työrupeaman, jossa pääset käärimään hihasi osana rivakkaa työporukkaa. Tässä tehtävässä varmistat, että Alkon valikoima on asiallisesti ajan tasalla kun ovet aamulla aukeavat – huolehdit että hyllyt ovat täynnä ja tuotteet löytyvät omilta paikoiltaan. Perusluonteeltaan työ on hyvin fyysistä, ja se vaatii ripeää otetta ja kykyä omatoimiseen työhön tarttumiseen. Jos motivaatiosi ja asenteesi ovat kohdallaan, pääset tarttumaan tähän hyllytystyöhön erinomaisesti myös ilman aiempaa kokemusta.

Töitä on tarjolla pääkaupunkiseudun suurimmissa Alkoissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ajalle 9.12.- 23.12, osa jatkuu 30.12. saakka. Palkkaus määrittyy Alkon oman työehtosopimuksen mukaisesti, ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Johtuen öisistä työajoista, tässä tehtävässä on hyvä, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Tempaise itsesi joulutunnelmaan jo nyt ja varmista ettei joulua tarvitse odotella toimettomana – laita tonttumainen hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta! Halutessasi voit jatkaa meillä työskentelyä myös jousesongin jälkeen. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä sekä täysi-ikäisyyttä.