(Poistunut julkaisusta)

Yöhoitaja/ohjaaja lastenkotiin/ Sosionomi (AMK)
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Asiakkaamme hakee  LASTENKOTIIN OHJAAJAA yövuoroihin. Tehtävään soveltuva tutkinto on sosionomi (AMK).


Lastenkodissa olet osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi toteutat lasten ja nuorten hoito- ja kasvatustyötä, joka muodostuu ennakoidusta ja strukturoidusta arjesta, koulutyöstä, monipuolisesta menetelmäosaamisesta, yhteistyöstä lasten terapiatahojen kanssa sekä lasten mielenkiinnon mukaisista harrastuksista.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten perushoidon, kasvun ja kehityksen tukeminen lastenkodin arjessa, työskentely heidän lähiverkoston kanssa sekä moniammatillinen yhteistyö.

Etsimme persoonaa, joka tekee työtään tiedolla, taidolla ja tunteella! Jos olet luonteeltasi avoin ja asioihin tarttuva, ja koet työn kaikenikäisten lasten ja perheiden kanssa olevan lähellä sydäntäsi, olet etsimämme henkilö.

Tehtävään edellytämme valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä, sekä aiempaa kokemusta lastenkotityöstä. Ohjaajan työ on iltapainotteista vuorotyötä, ja nyt haussa on vakituinen yökkö. Arvostamme arvioivaa ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi psykiatrisen erityisosaamisen. Edellytämme vastuullista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan työehtosopimuksen mukaista koeaikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 8 kuukauden ajan, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote. Onhan sinulla ajokortti ja auto käytössä.

Kiinnostuitko? Hae heti tehtävään Amikon nettisivuilla www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.