(Poistunut julkaisusta)

Yöhoitaja tuetun asumisen yksikköön Pakilaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Entä onko sinulla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja intoa kehittyä hoitoalan tehtävissä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme ruotsinkielistä YÖHOITAJAA tuetun asumisen yksikköön Helsingin Pakilaan.

Hoitajana tuet ja avustat toimintarajoitteisia ja erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät yövalvontaa, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa jokapäiväisissä tehtävissä avustamista. Työvuorot alkavat joko klo 21.30 tai klo 22 ja päättyvät klo 8.30 tai klo 9 ja niitä on tarjolla tilanteen mukaan osa-tai kokoaikaisesti.

Toivomme, että olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on joustava ja aloitteellinen asenne. Alan koulutus on tässä tehtävässä edellytys. Toivomme, että työskentely erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista asumisyksikön asiakkaille. Asiakkaallamme aidosti välitetään heidän asiakkaistaan ja halutaan tarjota heille edellytykset hyvään arkeen. Kiireettömyyttä ja asiakaslähtöisyyttä pidetään toiminnassa ensisijaisen tärkeänä ja saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi saat tueksi meidän HR-tiimin tuen, ja voit olla meihin yhteydessä niin Whatsappilla kuin perinteisesti soittamalla!

Onko tässä sopiva työ juuri sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130 tai laita sähköpostia mikaela.maki@personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.