(Poistunut julkaisusta)

Yöhoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Kontiola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Oletko kesätöitä vailla oleva Lähihoitaja, Sairaanhoitaja tai alan opiskelija? Etsimme joukkoomme hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme alta!

Hoivakoti Kontiola on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 10 osaavaa hoivatyön ammattilaista. Hoivakoti Kontiolassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Hoivakotimme on pieni 16-paikkainen koti ikääntyville, jossa toimimme asukkaiden tarpeet yksilöllisesti huomioiden.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uutta työkaveria YÖTYÖHÖN. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön 17.6.-31.8, työ mahdollisesti jatkuu. Työ on kokoaikaista. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan/sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta
  • kokonaisvaltaista työotetta

Arvostamme lisäksi viriketoiminnan osaamista ja laulutaitokin on pelkkää plussaa, mutta ei suinkaan pakollinen.  

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaista torstaihin yksikönpäällikkö Riikka Heikkonen, 050-461 7452, riikka.heikkonen@esperi.fi. Perjantaisin lisätietoa voi kysellä tiiminvetäjä Päivi Manniselta, 050-389 1106, paivi.manninen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.