(Poistunut julkaisusta)

Yöhoitaja keikkatyöhön, Kouvola
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Oletko parhaimmillasi, silloin kun muu maailma nukkuu tai nautitko yövuorojen rauhallisuudesta? Me etsimme nyt yöhoitajaa keikkatyöhön ikäihmisten tuetun asumisen pariin. Sinun ansiostasi sairaalasta kotiutuneet asiakkaat voivat luottaa kotona pärjäämiseen myös yö aikana. Keikkatyössä työntekijä voi itse vaikuttaa työvuoroihin ja työskennellä silloin kun muu arki sen sallii. Työvuorojesi aikana tukenasi on keikkatyökohteen muu työntekijäkunta.

Kohteen ja työn kuvaus:

Kyseinen palvelukompleksi tarjoaa ikäihmisten tuettua itsenäistä asumista sekä tehostettua palveluasumista. Toiminnan keskiössä on ikäihmisten hyvinvointi ja jokaisen asiakkaan mahdollisuus mielekkääseen sekä turvalliseen arkeen. Sinun työnkuvaasi yöhoitajana kuuluu ennalta sovittujen hoitokäyntien teko, sairaalasta kotiutuneiden asiakkaiden luona. Vastaat käynneilläsi perushoidollisista hoitotehtävistä, lääkehoidosta sekä potilaan yksilöllisen voinnin seuraamisesta ja tukemisesta. Kaikki asunnot, joissa käyt, kuuluvat samaan toimintakompleksin yhteyteen. Kyseessä on yötyö ja työvuoroja sovitaan joustavasti.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai yli 2/3 lähihoidon tutkinnosta suorittanut opiseklija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Yöhoitajan roolissa tulet tarvitsemaan myös voimassa olevia lääkelupia.

Tarjoamme:

Tässä tehtävässä pääset itse vaikuttamaan työtuntimäärääsi ja työskentelemään osana lämminhenkistä työyhteisöä. Keikkatyön aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja potilaskuntaan, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä esittää palkkatoivomuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024