(Poistunut julkaisusta)

Ympäristötyöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Ympäristötyöntekijä

Työavain 4-143-19
Vakinainen työsuhde alkaen 04.11.2019
Hakuaika päättyy 23.10.2019 kello 15:45
Luonnonhoitoyksikkö , Teirinsyrjä 4 02780 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Infrapalvelut
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin Luonnonhoitoyksikkö vastaa viljelypalstojen hallinnoinnista ja huoltotöistä. Viljelypalsta-alueita on 11kpl eri puolilla Espoota. Ympäristötyöntekijän töihin kuuluu (kesä)vesijohtoverkoston ylläpito ja korjaukset, pienialaiset puuston raivaukset/kaadot, puisien palstatolppien korjaukset ja asennukset, siimaukset ja muu siistiminen. Ympäristötyöntekijä on myös tiiviissä yhteistyössä hallintoa pyörittävän asiakaskoordinaattorin kanssa. Kun viljelypalstoihin liittyviä töitä ei ole, ympäristötyöntekijä tulee tekemään metsänhoitotöitä Espoon kaupungin mailla yhdessä luonnonhoitoyksikön metsureiden kanssa. Työhön kuuluu moottori-ja raivaussahan käyttö.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, sahojen käyttötaitoa sekä putkimiehen taitoja/kokemusta kesävesiputkiston huollosta.

Arvostamme ripeää otetta työhön, hyviä neuvottelutaitoja, joustokykyä ja kokemusta metsänhoidosta. Arvostamme myös koulutuksen tuomaa osaamista ja tietämystä (esim. viheraluehoitaja/metsuri). Luemme eduksi: EA1, Työturva ja Tieturva 1 voimassaoloa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2205,25€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Kati Tuura
kati.tuura@espoo.fi

Michael Frigren
michael.frigren@espoo.fi