(Poistunut julkaisusta)

Ympäristötarkastaja
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

 

 

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen 
 
YMPÄRISTÖTARKASTAJAA
 
Haemme 
 
Haemme ympäristökeskukseen ympäristötarkastajaa. Ympäristötarkastaja kuuluu kolmen hengen ympäristövalvontatiimiin ja hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisia ympäristönsuojeluviranomaisen lupa- ja valvontatehtäviä sekä ympäristönsuojelun edistämis- ja neuvontatehtäviä. 
 
Toivomme sinulta
 
Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta ympäristönsuojelu- ja maa-aineslain mukaisista tehtävistä. Arvostamme myös hyvää ympäristölainsäädännön tuntemusta, perehtyneisyyttä pohjavedensuojeluun ja tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia.
 
Tarjoamme
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mukavan työyhteisön.
Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa, joka sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja kauppakeskusta.
 
Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 275860) kautta 17.2.2020 klo 15.00. mennessä. Virka täytetään 15.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia. 
Lisätietoja tehtävästä antavat ympäristövalvontapäällikkö Silja Suominen, puh. 040 841 1962 ja
ympäristötoimenjohtaja Mika Lavia, puh. 040 061 0804.