(Poistunut julkaisusta)

Ympäristötarkastaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Ympäristötarkastaja, sijaisuus

Työavain 4-81-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 13.05.2020)
Hakuaika päättyy 06.06.2019 kello 15:45
Espoon ympäristökeskus , Tekniikantie 15 02150 ESPOO
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Toimit ympäristönsuojelun valvontatehtävissä ympäristökeskuksen valvontayksikössä. Ratkaiset kasvavan kaupungin ympäristöhaasteita aktiivisessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Työhösi kuuluu ympäristötarkastuksien lisäksi mm. lausuntoja sekä osallistumista erilaisiin yhteistyöryhmiin. Valvontatyö painottuu jätehuollon, roskaantumisen ja laitosten valvontaan. Vastuualueet voivat tarkentua osaamisesi mukaisesti.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään monipuolista osaamista ympäristöasioista, itsenäistä ja aloitteellista otetta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Edellytämme myös suomen kielen erinomaista, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme ympäristövalvontakokemusta, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä valmiutta viestiä selkeästi asiakkaille ja kumppaneille eri kanavia käyttäen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3391,44 €/kk + mahdolliset lisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko


Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa. Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Vs. valvontapäällikkö Lasse Kämpe
043 824 6048

Ympäristöjohtaja Tarja Söderman
050 330 9767