(Poistunut julkaisusta)

Ympäristörakentamisen asiantuntija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Työnkuvasi

Haemme asiantuntijaa ympäristörakentamisen liiketoimintaan kuuluvaan teollisuusjätekeskusten organisaatioon. Teollisuusjätteiden käsittely- ja kierrätyspalvelumme tarjoavat kattavia ja räätälöityjä jäteratkaisuja.

Fortumin ympäristörakentamisen palvelut tekevät maailmasta puhtaamman. Hoidamme rakennus- ja purkujätteet, käsittelemme jätteet ja kunnostamme pilaantuneet alueet.

Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintojen sekä liiketoimintojen tukifunktioiden tukeminen mietittäessä erilaisten jätejakeiden nykyaikaisia vastaanotto- ja käsittelyratkaisuja. Toimenkuvaan kuuluu myös monipuolisia laadunhallinnallisia sekä kehitystehtäviä. Tilaat mm. tarvittavia laboratorioanalyysejä sekä tulkitset valmiita analyysituloksia. Tulosten pohjalta määrität jätteiden kaatopaikka- sekä ympäristökelpoisuuksia sekä kirjoitat dokumentteja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Työn tekemistä ohjaa voimassa oleva lainsäädäntö, ympäristöluvat sekä erilaiset ohjeistukset. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä kehittymismahdollisuuksia asiantuntevassa sekä hyvän ryhmädynamiikan omaavassa työympäristössä, jossa saa ja jopa pitää keskustella työkaverin kanssa. 

 

Odotamme sinulta

Olet hyvä tyyppi, jolla on aktiivinen ote työn tekemiseen. Lisäksi olet oma-aloitteinen, huolellinen sekä aikaansaava ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. kemian tai ympäristöpuolen DI/Maisteri. Voit olla juuri koulusta valmistunut tai sinulla voi olla jo kokemusta. On eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta jätteiden parista. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 29.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Ringman, +358 50 599 9949.