(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöpalveluiden työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme pääkaupunkiseudun ympäristöpalveluihin osaavaa ja tekevää

TYÖNJOHTAJAA

Toimit kuljettajien esimiehenä ja olet kokonaisvastuussa palvelutuotannosta. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan ammattikorkeakoulututkintoa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta. Kokemus esimiestehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen.

Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Akseli Syyrakki  puh. 050 409 6608, maanantaista 5.3.2018 alkaen.