(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöpäällikkö
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Ympäristöpäällikköä

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistämiseksi? Tule meille ympäristöpäälliköksi!

Me Boliden Kokkolassa haluamme olla alamme vetovoimaisin työpaikka, jossa on avoimuuteen ja henkilöstön osallistumiseen perustuva edistyksellinen työkulttuuri. Yhteiset arvomme - vastuullisuus, välittäminen ja rohkeus - ohjaavat toimintaamme.

Millainen työ sinua odottaa?
Ympäristöpäällikkönä vastaat ympäristöasioihin liittyvän kokonaisuuden hallinnasta, osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin ja autat tehdastamme toimimaan ympäristösuorituskyvyn ja kestävän kehityksen edelläkävijänä. Tehtäviisi kuuluu myös toimintamme lainmukaisuuden varmistaminen, raportointi sekä ympäristölupa- ja YVA-prosessien valmistelu ja hallinta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan eri osastojen, konsernin sekä ympäristöviranomaisten ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimintamme on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta?
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja mielellään jo useamman vuoden työkokemusta ympäristöasioihin liittyvistä tehtävistä. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, minkä lisäksi ruotsin kielen taidosta on etua.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja innovatiivinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja analyyttisen työotteesi avulla pystyt keskittymään oleellisiin asioihin. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne; halu tehdä työsi hyvin ja auttaa omalta osaltasi liiketoimintaamme menestymään.

Millainen on tuleva tiimisi?
Toimit esimiehenä ympäristöosastomme asiantuntijatiimille, johon sinun lisäksesi kuuluvat ympäristöasiantuntija ja ympäristöanalyytikko. Tiimilläsi on loistava tilaisuus rakentaa toimintaansa uudelleen, ottaa käyttöön uusia toimintatapoja ja suunnitella toimintaansa siten, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinkkitehtaan tavoitteiden ja kestävän kehityksen toteutumista.

Tiimisi on osa ESQ-organisaatiota, joka koostuu ympäristö-, turvallisuus- ja laatualojen asiantuntijoista. Toimipisteesi on sinkkitehtaan tuotantotilojen tuntumassa, minkä lisäksi voit hyödyntää sujuvia etätyökäytäntöjämme. Tehdasalueella on laadukas henkilöstöravintola. Työterveyspalveluja tuottavalla yhteistyökumppanillamme on toimipisteet sekä tehdasalueella että kaupungin keskustassa.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, suuren yhtiön henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen ja jatkuvasti kehittyvän sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Olemme sitoutuneet toimimaan valtakunnallisen Vastuullinen työnantaja –hankkeen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot
Rekrytointiprosessimme sisältää mm. haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin. Järjestämme to 8.10. klo 10.00–10.45 kaikille hakijoille yhteisen Teams-kokouksen, jossa kerromme tarkemmin ympäristöosaston toiminnasta ja työn sisällöstä. Voit ilmoittautua kokoukseen lähettämällä yhteystietosi HR-osastollemme osoitteeseen maarit.uusipaikka@boliden.com. Vaihtoehtoisesti voit kysyä lisätietoja puhelimitse: ESQ-johtaja Markus Pohjonen (puh. 040 547 9551) ti 6.10. klo 13-15 ja ma 19.10. klo 14-16.

Tulevaan esimieheesi pääset tutustumaan alustavasti jo LinkedIn-linkin kautta:

Markus Pohjonen