Ympäristöpäällikkö
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme ympäristöpäällikköä Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Näemme ympäristöasiat keskeiseksi liiketoimintamme osaksi, sillä ne tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Haluamme olla johtava rakennusalan toimija ympäristövastuullisuudessa. Olemmekin esimerkiksi asettaneet kunnianhimoisen tavoitteen olla hiilineutraaleja vuoteen 2045 mennessä, ja pääset ohjaamaan meitä tämän ja muiden ympäristötavoitteidemme saavuttamisessa.

Mitä pääset tekemään?

Ympäristöpäällikkönä vastaat Skanska Suomen ympäristöasioiden kokonaisuudesta ja kehityksestä. Vastuullasi on toiminnan suunnittelua, koordinointia ja kehittämistä yhdessä projektikehityksen, rakentavien yksiköiden, yhteistyökumppaneidemme ja HSE-tiimin kanssa. Hoidat ja kehität ympäristövastuuasioita sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Toimit johtavana asiantuntijana ympäristöasioissa ja esität johdolle vastuualueeseesi liittyviä ehdotuksia, linjauksia, tavoitteita ja toimenpiteitä. Käyt aktiivista vuoropuhelua johdon ja liiketoiminnan kanssa sen varmistamiseksi, että toimintamme ja tahtotilamme ovat linjassa keskenään, ja että ympäristövastuulla luodaan liiketoimintamahdollisuuksia.

Osana päivittäistä työtäsi saatat loppuun jo aloitetun hiilitiekartan ja osallistut aktiivisesti sen jalkauttamiseen. Tuet hankekehitystä ja tarjoat projekteille varhaisen vaiheen tukea. Haet keinoja ja ratkaisuja liiketoiminnalle ympäristövastuullisuustyön tueksi. Olet mukana monessa niin keräämässä kuin jakamassa tietoa: Edustat ympäristöasioita Suomen sisäisessä vastuullisuusryhmässä, osallistut sisäisiin, kansainvälisiin yhteistyöfoorumeihin ja teet tiivistä yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Koulutat, ohjeistat ja tuet meitä, jotta kunnianhimoiset ympäristötavoitteemme toteutuvat. Tehtäväkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

 • aitoa kiinnostusta ympäristöasioihin ja motivaatiota viedä ympäristöasioita osana liiketoimintaamme eteenpäin
 • strategisen ja taktisen ajattelun tasapainoa; maalaat isoa kuvaa ja teet kädet savessa
 • soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta
 • kokemuksen kautta kerättyä vankkaa osaamista ympäristöasioista
 • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
 • erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
 • arvojemme kokemista omaksesi.

Aiempi kokemus rakennusalalta, rakennuttamisen parista tai vastaavanlaiselta alalta katsotaan eduksesi.

HSE-johtaja Antti Leino (p. 040 866 8551, antti.leino@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Antin toimistotyöaikoina 11.-14.8. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.8.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Käsittelemme hakemukset ja yhteydenotot palattuamme kesälomilta viikoilla 33 ja 34.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: environment, sustainability, specialist, construction, building, CSR, manager

Additional Information

 •     Location: Uusimaa, Southern Finland, Finland
 •     Schedule: Kokopäiväinen
 •     Employee Status: Vakinainen
   
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot