(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöpäällikkö
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme joukkoomme

YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ INFRAPROJEKTIEN SEGMENTIN TUKEEN

HELSINKI

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko ympäristöasioiden asiantuntija, joka haluaa olla mukana ympäristövastuullisuuden- ja tietoisuuden rakentamisessa Infraprojektien liiketoiminnassamme? Tule ympäristöpäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme – todelliselle aitiopaikalle kehittämään rakennusalan johtavan talon liiketoimintaa.

Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet ympäristövastuullisuuden parissa Infraprojektien segmentissä ja pääset tarvittaessa mukaan myös konsernitasoisiin kehitysprojekteihin. Työssäsi osallistut vahvasti infrarakentamisen ympäristöasioiden kehittämiseen, esimerkiksi kiertotalouteen liittyvissä asioissa. Osallistut johtamisjärjestelmän ympäristöasioiden kehittämiseen ja suunnittelet energia- ja jätetiedon keräystä sekä raportointia yhdessä hankintatiimin kanssa. Lisäksi koulutat ja opastat henkilöstöämme ympäristöasioissa ja avustat tarvittaessa projektien lupa-asioissa. Yhteydenpito viranomaisten sekä alan eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa ja kehität oma-aloitteisesti ammattitaitoasi alan ajankohtaisten tuulten ja muutosten mukana.  Seuraat aktiivisesti ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntötyötä ja käynnistät tarvittavat kehitystoimenpiteet lainsäädännön muuttuessa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme ympäristöasioiden asiantuntijaa, jolla on rautainen kyky vakuuttaa, johtaa ja viedä projekteja maaliin. Sinulla on jo useamman vuoden ajalta kokemus infra-alan ympäristöasioiden hoitamisesta, esimerkiksi pilaantuneiden maa-alueiden käsittelystä. Erityisesti arvostamme kokemusta vaativista & suurista hankkeista. Tunnet ympäristölainsäädännön hyvin ja sinulla on kokemusta viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa toimimisesta. Viestintä sujuu sinulta mutkattomasti suomeksi. Et jää toimettomaksi tiukassakaan paikassa, vaan ratkaiset sujuvasti arjessa esiin nousevia haasteita. 

Tehtävä edellyttää ympäristöalan AMK-insinöörin tutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Tässä tehtävässä tuet ympäristöasioissa meitä YIT:läisiä ympäri Suomen, joten matkustusvalmius on tehtävässä tarpeen.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Infraprojektien segmentin tuen kehityspäällikköön Johanna Arolaan, puh. 040 8269379.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!