(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöpäällikkö, Länsi- ja Etelä-Suomi
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme Ympäristöpäällikköä kiviaines- ja kiertotalous liiketoimintaan.

Mitä tarjoamme           

Vastuullisuus yhteisestä ympäristöstämme sekä luontoarvot sisältyvät lähtökohtiimme sekä ohjaavat kiviaineksen ottotoiminnan suunnittelua, toimintaa ja jälkihoitoa. Ympäristön huomioiminen on kiviainestoiminnassa erityisen tärkeää ja täyttämme velvoitteet toimimalla ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Olemme myös saaneet Euroopan kiviainesjärjestöltä merkittävän tunnustuksen kestävästä kehityksestä.

Ympäristöpäällikkönä olet mukana tässä tärkeässä roolissa biodiversiteettiohjelmamme kehittämisessä sekä koordinoinnissa ja roolisi keskittyy arjessa asian toteuttamiseen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Arjen roolissasi työskentelet Destian maa- ja kalliopalveluiden kiviainesyksikössä ja vastaat liiketoimintamme vaatimien lupien, kuten muun muassa maa-aines- ja ympäristölupien valmistelusta sekä hakemisesta (pääpainona Etelä- ja Länsi-Suomen alueet). 

Riippuen oman liiketoimintaryhmäsi projekteista vastaat tilanteen mukaan myös 2-6 henkilön lupatiimin koordinoinnista ja teet tiivistä yhteistyötä Destian yksikkömyynnin sekä alan toimijärjestöjen ja viranomaisten kanssa.

Liiketoimintaryhmän johtoryhmän jäsenenä olet mukana kivi- ja kiertotalousstrategian ja -prosessien kehittämisessä sekä niiden jalkauttamisessa liiketoimintaamme.  

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut, monipuolisia työtehtäviä sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työtehtäviisi perehtymisen tueksi sinulle nimetään myös henkilökohtainen tukihenkilö ja kouluttaja. Työyhteisössä työpanostasi arvostetaan ja pääset vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Työtehtävä on vakituinen sekä kokopäiväinen ja kiinteä työpisteesi on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti Etelä-Suomessa (esimerkiksi Vantaalla tai Tampereella).

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään työtä arvojemme mukaisesti. Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset kuitenkin itsenäisen työskentelyotteen.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee hallita syvällisesti lupaprosessit ja työn tekemisen viranomaisten kanssa. Parhaat valmiudet tehtävään antaa aina aiempi kokemus maa-aineksen lupamenettelyistä sekä yleinen kiinnostus lupa- ja luontoasioihin. Sinulla on erinomainen ympäristöosaaminen, ja seuraat aktiivisesti ympäristölainsäädännön kehitystä sekä siitä käytävää keskustelua. 

Insinöörikoulutus (DI tai AMK) tuo tehtävään tarvittavaa teknistä näkökulmaa.

Hyvät yhteistyötaidot ovat erityisen tärkeät, sillä toimit usein edustajanamme eri sidosryhmiin ja tätä kautta saataviin sosiaalisiin toimilupiin. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet pitkäjänteisessä yhteistyössä olevan voimaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään ympäristöpäällikkö Hanna Haukilahti, puh. +358401825319 (arkisin 08.00-16.00) tai hanna.haukilahti@destia.fi sekä yksikön johtaja Tero Ristolainen, puh. +358453162898 tai tero.ristolainen@destia.fi

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Neilikkatie 17