(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitotyöntekijä
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Espoon seurakuntayhtymä hakee Kirkon ja Kappelin sekä Kellonummen hautausmaiden ulkopuolisille alueille kahta hoito- ja kunnossapitotöihin osallistuvaa ympäristönhoitotyöntekijää 6 kuukauden määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2019.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on puutarhurin tutkinto. Odotamme hakijoilta yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä. Puutarha-alan työkokemus sekä ylläpitotöiden käytännön tuntemus katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti hautausmaan lähialueiden ja kiinteistöympäristöjen viheralueiden hoito. Työ on itsenäistä ja suoritettavat työtehtävät pitää suunnitella niin, etteivät ne häiritse hautausmailla tapahtuvia toimituksia. Tarvittaessa ympäristönhoitotyöntekijä auttaa myös hautausmailla tehtävissä töissä.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, vaativuusryhmä on 401 ja palkka on 2057-2366 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Viikkotyöaika on 38,75 h. Tehtävät täytetään huhtikuussa 2019 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen työnjohtaja Sirpa Lehtinen puh. 09 8050 2356 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 3.2.2019. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.