(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitokoneiden asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Nyt on monipuolista työtä etsivälle kone tai autopuolen asennusten ammattilaiselle erinomainen työpaikka tarjolla. Etsimme asiakkaallemme J-Trading Oy AB:lle asentajaa tekemään ympäristönhoitokoneiden määräaikaishuoltoja sekä vikadiagnooseja.

Työtehtäväsi räätälöidään aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työtehtäväsi saattavatkin pitää sisällään koneiden määräaikaishuoltoja, varusteluja, mekaanisia korjauksia, sähkö- ja hydrauliikkavikojen diagnooseja sekä sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien asennuksia.

Tehtävään estimme henkilöä, jolta löytyy kokemusta auto- tai koneasennuksista sekä sähköisten vianetsintäjärjestelmien ja diagnosointien teosta. Vianetsintä ja kytkentätehtävät edellyttävät kykyä tulkita sähkökaavioita ja ymmärtää sähköjärjestelmien toimintaa. Hydrauliikkajärjestelmien aikaisempi tunteminen ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua tehtävien nopeassa oppimisessa.

J-Tradingin työporukkaan sopivat oma-aloitteiset ja oppimishaluiset henkilöt, joille oman työn laatu on kunnia-asia. Töitä tehdään pitkälti itsenäisesti, joten tehtävät sopivat hyvin henkilöille, jotka etsivät vastuullisempia työtehtäviä.

J-Trading tarjoaa sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä todella hyvän mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi. Koneiden yksityiskohtaiset koulutukset järjestetään koneiden valmistajien omilla tehtailla eri puolilla Eurooppaa koneiden valmistajien kanssa, joten saat varmasti mahdollisimman laadukkaan koulutuksen työhösi.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.

J-Trading Oy Ab on suomalainen, vuonna 1982 perustettu perheyritys Vantaan Koivuhaassa. Yritys on yksi Suomen johtavista suurteholeikkureiden ja kiinteistökoneiden maahantuojista ja on erikoistunut ympäristötuotteiden markkinointiin sekä jälkipalveluihin. Katso lisää www.j-trading.fi