(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitaja/Trukinkuljettaja Mäntsälään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Tykkäätkö pitää paikat järjestyksessä ja nautit siitä, kun näet työsi jäljen? Tule meille töihin!

Etsimme asiakkaallemme YMPÄRISTÖNHOITAJAA/TRUKINKULJETTAJAA Mäntsälään.

Tehtävässäsi huolehdit asiakkaan työympäristön siisteydestä. Työhön kuuluu mm. jäteastioiden kuljetus keräyspisteelle erilaisilla trukeilla sekä kuormalavojen lajittelu.

Olet itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja ja toimit asiakaspalveluhenkisesti. Työtavoiltasi olet ahkera ja huolellinen etkä pelkää tarttua toimeen. Kokemus vastapainotrukilla ajosta sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun asti. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta myös kolmivuorotyöhön sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 30.6.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland