(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme nyt YMPÄRISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme NOKIALLE.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi huolehdit pääsääntöisesti asiakaskohteemme kiinteistön ympäristöpalvelujen työtehtävistä, kuten sisälogistiikasta ja astiatyhjennyksistä. Työhön voi kuulua myös muita kiinteistön hoidon työtehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 15.30 välillä. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään toivomme kokemusta alan työtehtävistä ja katsomme eduksesi kiinteistönhoitoalan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia sekä ajantasaisia IT-taitoja.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.9.2020. Lisätietoja työtehtävistä antaa tarvittaessa: Janne Sarkkinen 0504481573. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!


Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -