(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Viihdytkö itsenäisessä työssä toisten ihmisten parissa? Onko siisteys ja toimiva työympäristö sinulle tärkeää? Tule meille töihin!

Etsimme asiakkaallemme YMPÄRISTÖNHOITAJAA Lahteen kesälomansijaisuuteen.

Tehtävässäsi ympäristönhoitajana kuljetat matalatasokerääjällä tai trukilla paperi- ja muovipisteiden jäteastioita keräyspisteelle sekä huolehdit osaltasi tuotantoympäristön toimivuudesta sekä siisteydestä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) kesälomasijaisuus ajalle 2.7.-3.8.

Olet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevä tiimipelaaja ja toimit asiakaspalveluhenkisesti. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, ahkera ja huolellinen etkä pelkää tarttua toimeen. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta erilaisilla trukeilla ajosta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 27.5.2018. Halutessasi voit liittää mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi