(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitaja Lahteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tykkäätkö pitää paikat järjestyksessä ja nautit siitä, kun näet työsi jäljen? Tule meille töihin!

Etsimme asiakkaallemme YMPÄRISTÖNHOITAJAA/TRUKINKULJETTAJAA Lahteen.

Tehtävässäsi huolehdit asiakkaan työympäristön siisteydestä. Työhön kuuluu mm. jäteastioiden kuljetus keräyspisteelle erilaisilla trukeilla sekä kuormalavojen lajittelu.

Olet itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja ja toimit asiakaspalveluhenkisesti. Työtavoiltasi olet ahkera ja huolellinen etkä pelkää tarttua toimeen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus vastapainotrukilla ajosta sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työ on määräaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää vuoden 2019 loppuun asti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja on luonteeltaan iltapainotteista.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi