(Poistunut julkaisusta)

Ympäristönhoitaja, kesätyö, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Työavain 4-18-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.06.2018 (päättyy 31.08.2018)
Hakuaika päättyy 23.02.2018 kello 15:45
Ympäristökeskus, Kirkkojärventie 6 B, 4. krs, 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Nautitko luonnossa liikkumisesta ja sinua kiinnostaa fyysinen työ?
Ympäristönhoitajan työtehtävissä tarkistat mm. luontopolkuopasteiden, luonnonsuojelualueiden rajatolppien ja luonnonmuistomerkkien merkintöjä sekä luontopolkujen kuntoa. Työtehtäviin kuuluu myös Espoon pienten perinnemaisemaniittyjen hoitaminen raivaussahalla ja niittämällä sekä perinnemaisematalkoiden järjestäminen.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia (B), suomen kielen taitoa, 20 vuoden ikää, kykyä fyysiseen työhön, raivaussahan käsittelytaitoja, 1-2 vuoden ympäristö- tai luonnontieteiden opintoja.

Arvostamme Espoon tuntemusta, alan työkokemusta sekä kokemusta perinnemaisemien hoidosta. Luontoharrastus, suunnistustaito, oma-aloitteisuus ja sosiaalisuus auttavat tehtävien suorittamisessa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1600 €/kk
Työaika: klo 8.00-15.45

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Katrin Aia
046 877 3806

Salli Uljas
043 826 5221