(Poistunut julkaisusta)

Ympäristömanageri
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Tule mukaan joukkoomme kehittämään asiakkaittemme kiertotaloutta jätehuoltoa ja kierrätystä Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Etsimme teitä

 

YMPÄRISTÖMANAGERIT (Pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa)

 

L&T:n Ympäristöjohtamisen manageritiimiin. Tiimimme auttaa asiakkaitamme olemalla läsnä heidän arjessaan, tunnistamalla kierrätykseen vaikuttavat arjen haasteet ja kehittämällä niitä systemaattisesti. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet kierrätetään kustannustehokkaasti sekä ympäristölle edullisesti. Lähivuosina meitä tarvitaan yhä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen uusioraaka-aineiksi on entistä tärkeämpää.

 

Nyt tarvitsemme sinua, joka olet kiinnostunut asiakkaittemme jätehuollon ja kierrätyksen kehittämisestä uudelle tasolle kohti kiertotaloutta.

 

Ympäristömanagerina tärkeimpiin tehtäviisi kuluu:

• Helpottaa asiakkaan arkea olemalla käytännön osaaja ja apu

• Varmistaa jätehuollon prosessin sujuvuus asiakkaan tiloissa

• Lisätä kiinteistön käyttäjien lajitteluosaamista ja motivaatiota

• Raportoida tehdyistä toimenpiteistä asiakkaalle

 

Pääset myös tekemään seuraavia asioita:

• Työskentelet asiakkaan eri sidosryhmien kanssa, jotta kehityshankkeet saadaan toteutumaan

• Kehität tilojen ja jätehuollon välineiden käytettävyyttä ja ylläpitoa

• Kehität ja innovoit uusia palveluita ja ratkaisuja

• Koordinoit kehityshankkeiden etenemistä ja seurantapalavereita

 

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset innostusta ja kykyä saada muutosta aikaan sekä viihdyt asiakastyössä erilaissa ympäristöissä. Muutaman vuoden kokemus ja kiinnostus ympäristöasioista aikaisemman työkokemuksen kautta on eduksi. Kokemusta sinulla voi olla esimerkiksi teollisuudesta tai kaupan alalta. Haemme kahta Ympäristömanageria. Teidän toimipisteenne tulee sijaitsemaan Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Työssä teitä tukee manageritiimi, jossa on eri osa-alueiden asiantuntijoita. Saat myös käytännönläheisen perehdytyksen tehtävääsi.

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on elinehtomme, joten koet asiakaskokemuksen vaalimisen tärkeänä ja arkeen kuuluvana luonnollisena elementtinä. Me puolestamme pidämme sinua tärkeänä asiantuntijana. Panostamme henkilöstömme tyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, otamme porukkamme mukaan toimintamme suunnitteluun, ideoimme yhdessä uusia asioita ja onnistumisemme tae on se, että teemme yhteistyötä toistemme kanssa.  Liity mukavaan porukkaamme, jossa on tekemisen meininki!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 15.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Miettinen 040 159 6565 perjantaina 25.10 klo 13-14:30 ja tiistaina 29.10 klo 14:30-15:30. Laita hakemusta nopeasti sisään, ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua!