(Poistunut julkaisusta)

Ympäristömanageri
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Ympäristöpalvelut etsii ympäristömanageria kehittämään asiakkaittemme jätehuoltoa ja kierrätystä

L&T:n Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää.

Nyt tarvitsemme sinua, joka olet kiinnostunut asiakkaittemme jätehuollon ja kierrätyksen kehittämisestä uudelle tasolle!

Ympäristömanagerina tärkeimpiin tehtäviisi kuluu:
* Helpottaa asiakkaan arkea olemalla käytännön osaaja ja apu
* Varmistaa jätehuollonprosessin sujuvuus kentällä
* Kehittää kiinteistön käyttäjien lajittelua ja osaamista
Raportoida tehdyistä toimenpiteistä asiakkaalle
Pääset myös tekemään seuraavia asioita:

* Työskentelet asiakkaan eri sidosryhmien kanssa, jotta kehityshankkeet saadaan toteutumaan
* Kehität tilojen ja jätehuollon välineiden käytettävyyttä ja ylläpitoa
* Kehität ja innovoit uusia palveluita ja ratkaisuja
Koordinoit kehityskokouksia ja seurantapalavereita
Tehtävässä menestymiseksi tarvitset innostusta ja kykyä saada aikaan muutosta sekä viihdyt asiakastyössä erilaissa ympäristöissä. Kokemus ja kiinnostus ympäristöasioista opintojen tai aikaisemman työkokemuksen kautta on eduksi. Tarkka toimenkuvasi muodostuu osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Asiakkaittemme tyytyväisyys on elinehtomme, joten koet asiakaskokemuksen vaalimisen tärkeänä ja arkeen kuuluvana luonnollisena elementtinä. Me puolestamme pidämme sinua tärkeänä asiantuntijana. Panostamme henkilöstömme tyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, otamme porukkamme mukaan toimintamme suunnitteluun, ideoimme yhdessä uusia asioita ja onnistumisemme tae on se, että teemme yhteistyötä toistemme kanssa.  Liity mukavaan porukkaamme, jossa on tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 17.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Miettinen +358 40 159 6565 1.6 klo 10-11 ja 5.6 klo 13-14.