(Poistunut julkaisusta)

YMPÄRISTÖLIIKETOIMINNAN JOHTAJA
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Toimit liiketoiminnan kokonaisvastuullisena vetäjänä ja noin sadan huippuammattilaisen muodostaman organisaation johtajana.

Johdat, kehität ja kasvatat Pöyryn ympäristöyksikön liiketoimintaa, myyntiä ja organisaatiota. Toimit tehtävässäsi oman liiketoimintayksikkösi kokonaisvastuullisena vetäjänä ja johdat sadan huippuammattilaisen tuloksellista organisaatiota. Osallistut strategian laadintaan ja toteutat tehtyjen linjausten osalta oman yksikkösi liiketoimintastrategian ja strategiset toimenpiteet, varmistat liiketoiminnan ideaalikokoonpanon sekä kehität kannattavaa liiketoimintaa kohdeasiakkaiden kanssa. Työstät aktiivisesti uusia high value -ympäristöpalveluita ja digitaalisia ratkaisuja aktiivisilla myynnillisillä ja markkinoinnillisilla toimenpiteillä. Kansainvälinen liiketoiminta on osa vastuualuettasi.  Osallistut Pöyryn Infra, Water and Environment  -johtoryhmätyöskentelyyn yrityksen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja kasvun maksimoimiseksi tulevaisuudessa. Raportoit tehtävässäsi  pohjoismaiden Infra, Water and Environment -Business Groupin johtajalle.

 

Sinulla on erinomaiset näytöt kannattavan ja kasvavan ympäristöliiketoiminnan kehittämisestä kotimaassa ja ulkomailla siten, että painopisteesi on ollut uuden liiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on kokemusta konsulttiorganisaation johtamisesta, ymmärrät konsulttimaista liiketoimintaa ja olet johtanut merkittäviä asiakasprojekteja ja kehittänyt aktiivisesti asiakasarvoa. Haluat viedä Pöyryn ympäristöliiketoiminnan pohjoismaiden johtavaksi alan toimijaksi. Sinulla on vankat ihmisten johtamisen taidot ja kokemusta tehokkaan ja toimivan organisaation rakentamisesta kasvun takaamiseksi. Olet taitava verkostoituja. Olet mielelläsi pohjoismaisen kehittämisen keulakuva ja edustat organisaatiotasi myös muiden rajapintojen suuntaan.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet mahdollisesti tehnyt jatko-opintoja soveltuvan aihealueen puitteissa. Sinulla on usean vuoden kokemus merkittävän kokoisen organisaation johtamisesta ja olet ihmisten johtajana ollut myös tiukoissa tilanteissa. Olet aiemminkin johtanut muutostilanteita ja liiketoiminnan kasvua. Laitat päätöksissäsi yrityksen kokonaisedun oman tai yksikkösi edun edelle. Olet hyvä vaikuttaja ja olet aiemmin työskennellyt myynnin ja/tai markkinoinnin tehtävissä. Sinulle on jo muodostunut laaja ympäristösektorin asiakaskuntaverkosto Suomessa ja tunnet lisäksi hyvin Ruotsin markkinoita. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen ja englannin kieltä, pystyt lisäksi kommunikoimaan ruotsiksi.

 

Tarjoamme mahdollisuuden toimia suuressa kansainvälisessä organisaatiossa, jolla on alalla uniikki toimituskyky ja tarjooma. Toimit tehtävässä alan suurimpien asiakkuuksien parissa ja pääset mukaan kehittämään globaalin suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja laaja-alaiselta näköalapaikalta.

 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.6.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi , viite FI-12823. Kerro ansioluettelossasi, millaisia tuloksia johtamasi ihmiset ovat saaneet aikaan, ja hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut ottamaan uuden haasteen vastaan. Kuvaa myös oma palkkatasosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa, Group Director, Sanna-Mari Muukka, puh. 044 507 1633.