(Poistunut julkaisusta)

Ympäristökouluttaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

YMPÄRISTÖKOULUTTAJA

Jätekukko Oy

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopion Technopoliksessa.

Tehtävän kuvaus

Ympäristökouluttajan tehtävä sijoittuu Jätekukko Oy:n viestinnän valistustiimiin nykyisen ympäristökouluttajan työpariksi. Ympäristökouluttajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa erilaisia neuvontatilaisuuksia mm. kouluilla, päiväkodeilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tehtävä edellyttää vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitoja. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aitoa kiinnostusta ympäristö- ja jätehuollon asioihin.

Tehtävään valitun tulee olla oma-aloitteinen sekä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon kykenevä. Valitulla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena ajalle 1.1.-30.9.2019. Palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan ja tehtävä kuuluu HAC-palkkaryhmään. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi.

Hakuaika tähän tehtävään on 9.11.-25.11.2018. Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-10 antaa Elisa Nuutinen 044 7978718 tai elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.