Ympäristökonsulttiharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Ympäristö ja terveys -osaajien joukkoon
Ympäristökonsulttiharjoittelijana olet osa n. 20 hengen asiantuntijajoukkoamme Espoossa. Keskitymme yksikössämme erityisesti pilaantuneeseen maaperään ja pohjavesiin liittyviin hankkeisiin. Ympäristökonsulttiharjoittelijana pääset tutustumaan näytteenottoon ja pilaantuneen maaperän kunnostuksen valvontaan isoilla työmaillamme pääkaupunkiseudulla.

Tehtäviisi tulee kuulumaan näytteenottoa etenkin maaperästä, mutta mahdollisesti myös pohjavesistä ja/tai pintavesistä. Lisäksi pääset harjoittelemaan työmaalla toimimista ympäristöteknisen valvonnan tehtävissä.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Ins AMK / DI / FM -opintoja (esim. ympäristötekniikka, geologia tm.)
  • Tuntemusta maaperän pilaantuneisuuden perusasioista
  • Etuna katsomme ArcGIS- ja/tai AutoCAD-perusteiden osaamisen.

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa erilaisissa projekteissa. Sinulla on myös itsenäinen ote, oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta. Oma auto ja B-ajokortti on iso etu!

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411430
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo