(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöinsinööriharjoittelija
Kaupunkiympäristön palvelualue / Ympäristöterveydenhuolto ja Terveydensuojelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen alueellisen ympäristöterveyden valvontayksikössä terveydensuojelu vastaa asumisterveydestä, talous- ja uimavesien valvonnasta sekä terveydensuojelulain mukaan ilmoitustenvaraisten kohteiden säännöllisestä valvonnasta. Teemme tätä työtä kahdeksan kunnan alueella, toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla ja Valkeakoskella.

Haemme ympäristöinsinööriharjoittelijaa Ympäristöterveydenhuollon yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu terveydensuojelun valvonnan avustavia tehtäviä Ympäristöterveydenhuollon yksikössä, valvontakohteiden kartoitusta ja ilmoitusten käsittelyä sekä valvontatulosten kirjaamista tietojärjestelmiin. Terveydensuojelu vastaa talous- ja uimavesien valvonnasta sekä ilmoitustenvaraisten tilojen olosuhdevalvonnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on ympäristöterveydenhuoltoon soveltuvia yliopisto-, korkeakolu- tai ammattikorkeakouluopintoja, vähintään 80 % tutkintoon vaadittavista opinnoista suoritettu. Soveltuvia aloja ovat esimerkiksi ympäristö- ja vesihuoltotekniikan alan opinnot. Arvostamme terveydensuojelulain tuntemusta ja kokemusta ympäristöterveyden tehtävistä sekä tietoteknistä osaamista,.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi