(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöinsinööri teollisuuden kenttämittauksiin, AX-Suunnittelu, Tampere
Insinööritoimisto AX-LVI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Oletko vastavalmistunut insinööri kemian- tai ympäristötekniikan alalta, joka haluaisi päästä työskentelemään pitkäaikaisesti yhdessä Suomen parhaista teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimistoista? Mikäli vastasit kyllä, voisit olla match tähän tehtävään!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, AX-Suunnittelulle pitkäaikaista ympäristöinsinööriä työskentelemään teollisuuden kenttämittausten parissa.  Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan AX-Suunnittelulle.

Työtehtävät painottuvat pääsääntöisesti teollisuuden päästöihin liittyvien kenttämittausten suunnitteluun ja toteutukseen sekä tulosten analysoimiseen ja raportointiin.Työ suoritetaan osittain kenttätyönä, joten tässä tehtävässä avainasemassa on myös matkustusvalmius, koska työtä tehdään ympäri Suomen asiakkaiden luona. Kenttätyö pitää sisällään raskaiden mittalaitteiden kantamista ja nostelua. 

Tämä tehtävä sopii loistavasti sinulle, joka olet vielä opintoja viimeistelevä tai vastavalmistunut tulevaisuuden osaaja, koska tehtävässä menestymiseen et tarvitse vielä oman alan työkokemusta, mutta sitäkin enemmän reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta! Tehtävässä pääset kehittymään ja kasvamaan alan ammattilaiseksi, joka tulevaisuudessa pystyy ottamaan koko prosessin haltuun aina työn myymisestä laskun lähettämiseen saakka! 

Tukenasi tässä työssä on viiden hengen tiimi ja saat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta teollisuuden parista ja ymmärrystä teollisuuden toiminnoista katsotaan se ehdottomasti eduksesi tätä tehtävää hakiessa. Työtehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta. 

AX-Suunnittelu on vuonna 1993 perustettu noin sadan hengen teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla. Lisätietoja: https://ax.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Teollisuuden päästöjen mittaukset
 • Kentämittausten suunnittelu ja toteutus
 • Tulosten analysointi ja raportointi
 • Yhteydenpito asiakkaiden kanssa

Odotamme sinulta

 • AMK- tai DI- opintoja kemian-, prosessi, energia- tai ympäristötekniikan alalta
 • Ymmärrystä teollisuudesta ja teollisuusprosesseista
 • Matkustusvalmiutta ja voimassa olevaa ajokorttia
 • Reipasta, rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta varustettuna joustavuudella työaikojen suhteen, koska välillä työpäivät venyvät esimerkiksi työmatkojen vuoksi
 • Sujuvaa ja erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taito sekä englannin kielen taitoa
 • Eduksi katsomme kokemuksen CAD piirto-ohjelmista 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä ympäristöinsinöörin alalla
 • Asiantuntevan tiimin tueksesi
 • Kattavan perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Päästä matkustamaan ympäri Suomen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.09.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointitiimimme sähköpostitse: rekrytointi.tre@studentwork.com sekä numerosta 0504015232.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.