(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Terrafame

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Oletko sinä uusi YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAMME?
  
Haemme EHSQ-osastollemme ympäristötiimiin ympäristöasiantuntijaa. Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä Terrafamen tuotanto-osastoihin sekä eri asiantuntijatahoihin. Keräät ja työstät itsenäisesti ympäristöasioihin liittyvää aineistoa ja laadit erilaisia selvityksiä, hakemuksia ja raportteja ja osallistut myös viranomaisraportointiin. Työnkuvaan voi kuulua osittain myös maastossa tehtäviä mittauksia ja näytteenottoa. Raportoit tehtävässä ympäristöpäällikölle.
 
Sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja jo jonkin verran kokemusta erilaisista ympäristöalan selvitystöistä ja projektien hallinnasta. Eduksi katsomme erityisesti osaamisen joltakin seuraavista osa-alueista: 

  • patoturvallisuus
  • ympäristörakentamisen riippumaton laadunvalvonta
  • prosessi- ja kaivannaisjätteet
  • ympäristöluvitus ja ympäristövalvonta  

 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kestävän kehityksen johtaja Veli-Matti Hilla 8.9. alkaen tiistai-iltapäivisin (8.9, 15.9, ja 22.9) klo 15-17, p. 020 7130 800 (vaihde).
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.