(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Fingrid

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Työpaikan kuvaus
Maankäyttö ja ympäristö -yksikkö vastaa yhtiön lähes 15 000 voimajohtokilometrin johtoalueiden maankäyttöasioista sekä paikkatietosovellusten ja -aineistojen ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa. Maankäyttö- ja ympäristövaikutukset otetaan pitkäjänteisesti huomioon kantaverkon kehittämisessä ja ylläpidossa.

Haemme nelihenkiseen ympäristötiimiimme määräaikaiseen tehtävään perhevapaan sijaiseksi

ympäristöasiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen voimajohtohankkeiden ympäristövaikutusten arviointiin. Pääset tukemaan voimajohto- ja sähköasemaprojekteja ympäristöasioissa mm. koulutuksissa, työmaiden ympäristösuunnitelmien tarkastamisessa ja lisäselvitysten organisoinnissa. Teet CO2-laskentaa ja -raportointia sekä vastuullisuuteen liittyviä auditointeja. Sinulle kuuluvat myös sähköasemien kemikaaliturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Toimenkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai yliopistotutkinto, ja sinulta löytyy kokemusta rakentamisen ympäristövaikutusten lieventämisestä ja CO2-laskennasta sekä -raportoinnista. Pystyt hyödyntämään aikaisempaa työkokemustasi edellämainituissa tehtävissä. Mahdollinen ympäristövaikutusten arviointiprosessiin liittyvä osaamisesi katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia.

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, joka vastaa Suomen kantaverkon ympäristöasioiden elinkaarenaikaisesta hallinnasta. Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tiimistä löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi. BTW, olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 16.8.2020 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni-Julia Saikkonen, p. +358303955209 ajalla 5.8. klo 9–12 ja 11.8. klo 12–15. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.