(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Tehtäväkenttääsi kuuluvat projektipäällikön ja asiantuntijan tehtävät Ympäristöpalvelut-tiimissä Helsingissä. Tehtävien pääpaino on  asiakastoimeksiantoihin perustuvien tutkimusten suunnittelussa,  toteutuksessa ja raportoinnissa. Tehtävän tarkempaa sisältöä voimme räätälöidä osaamisesi, kokemuksesi ja toiveittesi perusteella.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta luonnontieteelliseltä tai teknilliseltä alalta (esim. geologia, ympäristötekniikka), kokemusta ympäristöpuolen tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta sekä ympäristönäytteenottajan pätevyyttä.

Arvostamme kokemusta pilaantuneiden maa-alueiden tutkimuksista, riskiarvioiden- ja kunnostussuunnitelmien laadinnasta sekä kunnostuksien valvonnasta. Eduksi katsomme  myös kokemuksen muista ympäristöpuolen tehtävistä esim. EDD-selvitykset ja ympäristöluvat. Edellytämme sinulta ongelmanratkaisukykyä ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn yhteistyössä eri toimijoiden välillä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luemme ruotsin kielen taidon sekä ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea alan huippuosaajien kanssa. Uusien viihtyisien toimitilojen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Yksikkömme toiminta perustuu paikallisesti vahvoihin tiimeihin, jotka hyödyntävät globaalin konsernimme kattavia asiantuntijaverkostoja.

Henkilöitä haastatellaan jo hakemusaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.8.2020 mennessä suoraan ympäristöpalvelut tiimipäällikölle Anna-Riikka Pehkonen-Ollilalle, anna-riikka.pehkonen-ollila@wsp.com, p. 050 528 0771