(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Wega Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJA

Oletko ympäristöalan osaaja, jolla on halu muuttaa maailmaa pala kerrallaan? Oletko kiinnostunut puhtaasta energiasta, kestävästä merenkulusta ja EU-projektien hallinnasta? Wega etsii ympäristö- ja EU-tukihakemusten asiantuntijoita.

Haemme motivoitunutta ympäristöosaajaa ensisijaisesti monipuolisiin ympäristö- ja merenkulun projekteihin. Tehtäviisi kuuluu EU-tukihakemusten valmistelu ja EU-projektien hallinta sekä merenkulun ja teollisuuden ympäristöselvitykset. Työotteeltasi olet joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana loistavaa tiimiä. Olet järjestelmällinen ja hallitset kokonaisuudet hyvin kiireessäkin. Sinulla on valmius kehittää itseäsi monipuolisesti ja heittäytyä oman ydinosaamisesi ulkopuolelle.

Wegalla arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta ja uusia ideoita. Tässä tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti uutta ja kehittämään niin itseäsi kuin myös Wegan kasvavaa liiketoimintaa. Wegan toimitilat sijaitsevat Espoossa Länsiväylän ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

 

Työtehtävä edellyttää:

  • Uteliaisuutta energia- ja ympäristöasioita kohtaan
  • Merenkulun ympäristöosaamista tai osaamista teollisuuden tai liikenteen ympäristövaikutuksista
  • Vahvaa tekstin tuottamista ja hyvää kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)
  • Kokemus EU-tukihakemuksista ja EU-projektinhallinnasta katsotaan eduksi
  • Tiedot ja taidot päästölaskennasta ja/tai kustannus-hyötyanalyyseista katsotaan eduksi
  • Teknis- tai luonnontieteellinen ylempi korkeakoulututkinto
  • 5-10 vuoden työkokemus

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.12.2019 osoitteessa: https://www.wega.fi/ymparistoasiantuntija/. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

 

Lisää Wegasta voit lukea täältä: http://www.wega.fi.