(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Oletko sinä uusi YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAMME?

Haemme EHSQ-osastollemme ympäristötiimiin ympäristöasiantuntijaa. Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä Terrafamen tuotanto-osastoihin sekä eri asiantuntijatahoihin. Keräät ja työstät itsenäisesti ympäristöasioihin liittyvää aineistoa ja laadit erilaisia selvityksiä, hakemuksia ja raportteja. Työnkuvaan voi kuulua myös maastossa tehtäviä mittauksia ja näytteenottoa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja mahdollisesti jo kokemusta erilaisista ympäristöalan selvitystöistä ja projektien hallinnasta. Toimenkuvaa on mahdollista täsmentää valittavan henkilön osaamisen mukaan esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin:

  • yritys- ja ympäristövastuun hallinta, kuten elinkaariajattelu, vastuullisuusraportointi ja energiatehokkuus
  • ympäristövaikutusten hallinta, kuten vesistö- ja pohjavesivaikutukset
  • prosessi- ja kaivannaisjätteiden sekä maanrakennustöiden ympäristövaikutusten hallinta

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat ympäristöpäällikkö Elina Salmelalta 18.6. - 9.7. tiistaisin klo 14-16, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.7.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.