(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Eurofins Ahma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme ympäristöasiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipiste voi
olla Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki, Jyväskylä tai Lahti.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ympäristöalan asiantuntijatehtävät. Pääset osallistumaan asiantuntijana erilaisiin ympäristötarkkailu- ja luvitusprojekteihin sekä selvityksiin, jotka voivat liittyä esimerkiksi kaivos- ja energiateollisuuteen sekä jäte- ja vesihuoltoon. Tukenasi on tuotantoyksikön päällikön lisäksi laaja joukko ympäristöalan osaajia ympäri Suomen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ympäristöalalta tai muulta soveltuvalta alalta sekä kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinnostusta ympäristöalaa kohtaan, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja. Tartut mielelläsi uusiin tehtäviin. Olet oma-aloitteinen, osaamisesi on monipuolinen ja omaat hyvän työnteon asenteen.

Eduksi katsomme erityisesti vesistö- ja pohjavesiosaamisen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja tehtävääsi sekä yrityksemme asiantuntijatyötä yhdessä kollegoiden kanssa. Asiantuntijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Pääset myös mukaan maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, Eurofins Scientific -konsernin, suomalaiseen tytäryhtiöön.

Eurofins Ahma Oy on osa Suomen johtavaa ympäristölaboratorioiden verkostoa, Eurofins Environment Testing Finlandia.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Haemme ympäristöasiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipiste voi olla Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki, Jyväskylä tai Lahti.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse osoitteesta rekry.envi@eurofins.fi tai puhelimitse torstaina 10.1.2019 klo 9-11 ja 13-15 tuotantoyksikön päällikkö Tiina Härmä, puh. 044 700 8508.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 18.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.envi@eurofins.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Ympäristöasiantuntija.