(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Työnkuvasi 

Haemme ympäristöasiantuntijaa Suomen kaukolämpö ja -kylmä liiketoimintayksikköön Espoon Keilalahteen.

Ympäristöasiantuntijana osallistut monipuolisesti liiketoiminnan ympäristöasioiden hallintaan. Työsi osa-alueisiin kuuluvat mm.

- Ympäristöjohtamisjärjestelmään liittyvät työt (auditoinnit, katselmukset, laitostarkastukset, lainsäädännön seuranta ja toiminnan vaatimustenmukaisuuden arviointi)

- Ympäristönsuojelulainsäädäntöön liittyvien asioiden hoitaminen (rekisteröinnit, lupahakemukset ml. valmistelut ja päätösten arvioinnit, neuvottelut viranomaisten kanssa, konsulttitöiden teettäminen ja valvonta, ympäristöraportointi)

- Päästökauppalainsäädäntöön liittyvien asioiden hoitaminen (päästölupahakemukset, päästöoikeushakemukset, CO2-tarkkailun todennuttaminen)

- Bionesteiden kestävyysjärjestelmän ja kestävyyskriteeriselvityksen todennuttaminen

- Kemikaalilainsäädäntöön liittyvän valvonnan ja toimenpiteiden ohjaus

- Erikseen sovittaviin hankkeisiin ja investointiprojekteihin osallistuminen ympäristöasiantuntijana

Tarjoamme sinulle 

Fortumin kaukolämpö ja -kylmä liiketoiminta uudistuu vauhdilla osana energiasektorin murrosta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammattitaitoisessa tiimissämme. Työsi on monipuolista ja jatkuvasti kehittyvää. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa osallistuen kehitysprojekteihin. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työsi rytmitykseen. Työ sisältää jonkin verran matkustelua.

Odotamme sinulta 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. ympäristö tai energia) ja kokemusta ympäristöasioiden hoitamisesta teollisuudessa yli viiden vuoden ajalta. Olet tarkka työssäsi ja saat asioita aikaan. Hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne näkyy tiimimme jäsenissä, ja sitä arvostamme myös uusissa kollegoissamme. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja englannin kielen hallintaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoive sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 18.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampo Sipari, EHSQ Manager Finland & Baltics, puh. +358 50 313 0189, sampo.sipari@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka voi sisältää myös huumausainetestauksen