Ympäristöasiantuntija, Ympäristökeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Olet haasteita pelkäämätön ilmastoasiantuntija, joka tunnet kuntakentän. Olet ratkaisukeskeinen ja sisukas tiimipelaaja, jota motivoi Espoon kunnianhimoisen hiilineutraalisuustavoitteen saavuttaminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Osallistut Espoon ilmastotyön koordinoimiseen, ideoit, teetät ja ohjaat ilmastonmuutoksen hillintään ja sopeutumiseen liittyviä hankkeita ja selvityksiä ja vastaat Espoon ilmastotyön kansainvälisestä raportoinnista. Tarjoat ilmastoasiantuntemusta kaupungin hankkeisiin, viestit sujuvasti ja kiinnostavasti ja valmistelet asiakirjoja päätöksentekoon. Lisäksi tehtäviin kuuluu kaupungin ekotukitoiminnan koordinoimista ja siihen liittyvää yhteistyötä. Työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi perustella.

Toimi sijoittuu ympäristökeskuksen luonto- ja ympäristötiedon yksiköön Otaniemen toimipisteeseen. Tehtävä on vakituinen.

Hakuajan päättymisen jälkeen ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin, jonka jälkeen henkilökohtaiset haastattelut järjestetään alustavasti viikolla 26.


Työpaikan nimi: Espoon ympäristökeskus
Työaika: 36h 45min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta tai osaamista ilmastonmuutoksen hillinnästä ja sopeutumisesta sekä itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Edellytämme myös suomen kielen erinomaista, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta hankesuunnittelusta ja rahoituksen hankkimisesta. Lisäksi arvostamme kykyä priorisoida työtehtäviä sekä valmiuksia viestiä selkeästi ympäristökeskuksen asiakkaille eri kanavia käyttäen.

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että kehittämistehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -viestinnässä. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362037
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo