Ympäristöasiantuntija, Liito-orava-Life -hanke
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Ympäristöasiantuntijana toimit Espoon Liito-orava Life-hankkeen koordinaattorina ja projektipäällikön työparina. Koordinoit hankkeen toimintaa Espoossa, autat ja neuvot hankkeessa työskenteleviä kaupungin asiantuntijoita ja pyörität projektihallintoa ja -taloutta. Mikäli aikaa hanketoiminnan lisäksi jää, pääset hyödyntämään vahvuuksiasi osallistumalla muuhun ympäristökeskuksen työhön, esimerkiksi kehittämiseen ja viestintään.

Työpaikan nimi: Ympäristökeskus
Työaika: 36h 15min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään: erinomaisia vuorovaikutustaitoja, projektinhallintaosaamista ja kiinnostusta ympäristökeskuksen monipuolisiin tehtäviin.

Arvostamme: luonnonsuojelun tuntemusta sekä viestinnän osaamista.

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että kehittämistehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -viestinnässä. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386036
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo