(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija kiinteistöjen sertifiointeihin
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme kokeneempaa kiinteistöjen ympäristösertifiointien asiantuntijaa osaksi monialaista tiimiämme. Asiantuntijana vastaat sertifiointihankkeista ja osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi voi kuulua myös muita ympäristöalan tehtäviä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja mahdollisesti myös kiinteistö- ja rakennusalan verkostoja, sillä toivomme sinun toimivan luontevasti myös asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme yksikössämme seuraavia palveluita: LEED, BREEAM, WELL, Hyvinvoiva tila, Joutsenmerkki ja RTS -ympäristöluokituksissa. Toimialamme palvelut kattavat myös ympäristöjohtamisen sekä alueelliset ympäristöpalvelut.

Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto ja jonkin verran jo työkokemusta.

Meillä voit kehittyä erilaisia urapolkuja pitkin monipuolisiin tehtäviin kasvavassa organisaatiossa ja pääset hyödyntämään konsernin laajan asiantuntijajoukon yhteistyömahdollisuuksia sekä osaamisen kehittämisen ohjelmiamme.

Granlund Consulting Oy:ssä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyritystä. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Toimintamme keskiössä ovat lean, digitaalisuus ja työpajatyöskentely. Henkilöstön työtyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa muille. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Kiinnostuitko?

Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi nettisivuillamme www.granlund.fi/ura  sunnuntaihin 22.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Heli Kotilainen, p. 040 579 3611, etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. 

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä ja tavoitteenamme on luotsata heidät selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin. Haluamme myös lisätä avoimuutta kiinteistöalalla ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään entistä paremmin loppukäyttäjän tarpeita. 

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää noin 800 asiantuntijaa 20 kotimaan ja neljässä ulkomaan toimipisteessä.

www.granlundconsulting.fi