(Poistunut julkaisusta)

Ympäristöasiantuntija / Hankekoordinaattori
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.09.2018 (päättyy 31.12.2020)
Hakuaika päättyy 31.07.2018 kello 15:00

Vantaan ympäristökeskus, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa
Maankäyttö rakentaminen ja ympäristö, Ympäristökeskus
Tekninen ala

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY, Ilmalantori 1, 00240 Helsinki
Viestintä ja neuvonta -yksikkö, Ilmastoinfo

Tehtävän kuvaus:

Tehtävänäsi on koordinoida EAKR-rahoitteista Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hanketta, jolla tähdätään taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantamiseen. Tehtävä täytetään kahden organisaation kesken niin, että työntekijä tekee hankekoordinaattorin töitä HSY:lle 50 % ja ympäristöasiantuntijan töitä Vantaan kaupungille 50 %.

Vantaan kaupungilla työtehtävät liittyvät erilaisten taloyhtiöille suunnattujen kokeilujen koordinointiin sekä taloyhtiöiden MyData ja avoimen kiinteistötiedon kehittämiseen.

HSY:llä tehtäviisi kuuluu taloyhtiöille suunnatun energia-aiheisen verkkokoulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen, erilaisten teemailtojen järjestäminen sekä energianeuvonta taloyhtiöille.

Lisäksi tehtävänäsi on EU EAKR -hankkeen vaatima hankehallinto Vantaan kaupungin ja HSY:n osahankkeiden osalta. Hankkeen pääkoordinaattorina toimii Helsingin kaupunki ja muita hankekumppaneita ovat Forum Virium ja Green Building Council Finland.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisten organisaatioidemme osaaminen.

Vantaan kaupungin ympäristökeskus mm. koordinoi kaupungin ympäristöjohtamista ja kaupunki tavoittelee hiilineutraalisuutta vuoteen 2030 mennessä. Vantaalla teet työtä pienessä ympäristösuunnittelutiimissä.

HSY:ssä työskentelet viestintä- ja neuvontayksikössä, jossa on 25 viestinnän ja neuvonnan ammattilaista. Yksikön tehtävänä on huolehtia sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä eri sidosryhmille kohdistetusta ympäristöneuvonnasta. Hankekoordinaattorin paikka sijoittuu HSY:n Ilmastoinfoon, joka kannustaa pääkaupunkiseudun taloyhtiöitä, asukkaita ja pk-yrityksiä ilmastoviisaisiin valintoihin.

Kelpoisuusehto: Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Lisäksi edellytämme: Tehtävässä edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja virkamiesruotsin osaamista.

Luemme eduksi: Sinulla on kokemusta hanketyöstä, energia-asioista sekä viestinnästä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:n ja Vantaan kaupungin käytössä olevien palkkausjärjestelmien mukaisesti.

Lisätietoja HSY:n tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Leena Mikkonen-Young ajalla 23.-27.7. leena.mikkonen-young(at)hsy.fi, puh. 045 657 8744.

Lisätietoja Vantaan kaupungin tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Leena Maidell-Münster ajalla 25.6.- 6.7.2018 leena.maidell (at) vantaa.fi, puh.0400 427705.

Hae paikkaa joko HSY:n tai Vantaan hakujärjestelmän kautta 31.7.2018 klo 15.00 mennessä.

HSY:n hakuun löydät osoitteesta https://www.hsy.fi/fi/tietoa-hsy/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/

Vantaalla haku ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (Retti) www.tyonhaku.vantaa.fi.