(Poistunut julkaisusta)

Ympäristö- ja laatupäällikkö
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Metsä Board Kyro Kyröskoskella ja Tako Tampereella valmistavat korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Tehtaiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on noin 400 000 tonnia ja ne työllistävät yhteensä noin 370 henkeä.

Haemme Kyron ja Takon tehtaille molemmista tehtaista vastaavaa

YMPÄRISTÖ- JA LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan organisaatiotamme.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Ympäristö- ja laatupäällikön tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen. Seuraat tehtaiden ympäristösuorituskykyä ja vastaat niihin liittyvästä raportoinnista. Vastaat tehtaiden ympäristöviranomaisyhteistyöstä ja -luvista. Ylläpidät ja kehität tehtaiden ympäristö-, tuoteturvallisuus- ja laatujärjestelmiä sekä sertifikaatteja, ja koordinoit näihin liittyviä auditointeja ja tarkastuksia. Seuraat ja kehität myös jäteveden puhdistuksen toimintaa yhteistyössä tehtaan henkilöstön kanssa.

Teet työtä tiiviissä yhteistyössä tehtaiden linjaorganisaatioiden kanssa ja varmistat että kaikilla on tarvittava ajantasainen tietotaito ympäristö-, tuoteturvallisuus- ja laatuasioissa. Olet lisäksi tehtaiden edustaja Metsä Boardin ja Groupin tasolla edellä mainittujen toimintojen yhteistyö- ja kehitysfoorumeissa. Olet tehtaiden johtoryhmien jäsen, ja esimies ympäristö- ja laatuinsinöörille.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaatioiden laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusosaamista. Näet ison kuvan, osaat analysoida tilanteita ja teet perusteltuja päätöksiä ja selkeitä toimintaohjeita.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudessa. Esimieskokemus katsotaan eduksesi. Omaat lisäksi hyvät IT -taidot sekä kykenet työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tuleva esimiehesi tehtaanjohtaja Petri Huiko (p. 040 063 3717) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Haku on auki 31.12.2019 saakka. Menestystä hakuun!