(Poistunut julkaisusta)

Ympäristö- ja energiapäällikkö
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Palvelukseen halutaan Vierumäelle Ympäristö- ja energiapäällikkö

Oletko etsimämme ammattilainen?

Ympäristö- ja energiapäällikkönä vastaat konsernin eri yksiköiden energia-, ympäristö- ja laatuasioista. Tehtäviisi kuuluu konsernin ympäristölupahakemukset ja –raportoinnit sekä yhteydenpito ympäristöviranomaisiin. Kehität ja johdat kokonaisvaltaisesti energia- ja ympäristöasioita sekä puun alkuperäketjun hallintajärjestelmiä (PEFC CoC ja FSC CoC). Lisäksi vastaat oman vastuualueesi prosessien valvonnasta, raportoinnista ja tilastoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen tavoitteen mukaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja, kun toimit Versowoodin eri sidosryhmien kanssa. Aiempi kokemus teollisuuden ympäristö- ja/tai energia-asioiden hoidosta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 24.1.2019 mennessä osoitteeseen: riikka.yli-leskijarvi@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Henkilöstöjohtaja Riikka Yli-Leskijärvi, riikka.yli-leskijarvi@versowood.fi; puh. 040-674 7711

Toimitusjohtaja Ville Kopra, ville.kopra@versowood.fi; puh. 0500-235701